Op het eerste gezicht ziet de Dell XPS 13 er misschien duur uit, maar het is eigenlijk een van de goedkoopste Ultrabooks op de markt. De lage prijs is deels te wijten aan het feit dat het een Core i5-3210M processor, een groot 4K-scherm en Windows heeft

Veel ultrabooks worden geleverd met een enkele grafische processor. Deze chip biedt grafische prestaties aan zowel het scherm als de processors, dus je hebt misschien geen goed idee van hoe het presteert. Echter, er zijn een paar opties die er zijn. U kiezen voor een GPU met een discrete grafische oplossing zoals Nvidia's GTX 1060 of AMD's Radeon RX 480 of iets dergelijks. Een discrete oplossing als deze kan een zeer goede manier om geld te besparen, want je bent slechts het kopen van een grafische kaart. De andere optie is echter om de discrete route te gaan met een GPU met een geïntegreerde GPU, zoals de GTX 1050 of AMD's RX 480. Beide GPU's zijn geweldig voor gaming en je zou in staat zijn om veel macht te krijgen van de ene kaart in vergelijking met de enkele kaart aanpak.

We volgen ook de 'best practice' voor alle gegevens die we gebruiken. Ons doel is om wetenschappelijke gegevens op een wetenschappelijke manier te presenteren, zodat we een duidelijk beeld kunnen geven van een apparaat dat een nauwkeurig inzicht kan geven in een interessegebied. Als u geïnteresseerd bent in het lezen van meer over onze methodologie u gerust lezen over het in dit blog artikel (die we sterk raden u aan om te lezen). Voor verder lezen hebben we ook een zeer gedetailleerd artikel over onze testmethodologie (die zeer grondig is) die u hier vinden: Ultrabook Testing.

Voor meer informatie over het lezen van een apparaatrapport of het bekijken van de documentatie voor uw apparaat, volg dan de instructies in dit artikel: Hoe leest u een apparaatrapport of documentatie weergeven. Er zijn een paar andere bronnen die u aanbeveelt te gebruiken: De Ultrabook-Tester's Manual is een nuttige referentie als het gaat om ultrabooks. De Apple-1x gids biedt een geweldig overzicht van Apple-producten.

Het meest interessante aan onze awards is dat ze nieuwe producten onthullen, ook al is het maar een kleine verbetering.

Een paar weken geleden woonde ik een van mijn favoriete bedrijven 'Ultrabooks evenement, waar ik ontmoette veel interessante mensen, luisterde naar vele interessante ideeën en had een geweldige tijd. Ik ben erg blij om aan te kondigen dat we dit jaar een stand zullen hosten op het iBUYPOWER evenement in Amsterdam in mei 2015. Dit wordt mijn eerste ervaring in Nederland en die wil ik hier met jullie delen. In deze blogpost zal ik enkele details delen over wat we zullen presenteren en waarom we deze specifieke tijd hebben gekozen om het te doen. Dus laten we beginnen! Laat ik beginnen met u kennis te laten maken met een van mijn collega's, Noor Wolters. Noor is een jonge ontwerper/ontwerper/opdrachtgever van de ontwerpstudio 'Einsel' in Nederland.