Mijn vader zei altijd dat, als ik er geen tijd aan besteed, het me te oud zal maken. Maar hij wist niet hoeveel tijd, wat ik deed in het leven. Ik ben 21 jaar oud en ik ben nog erg jong voor mezelf. Ik ben bezig mijn identiteit te veranderen. Ik wil mijn eigen blog te starten en een online gemeenschap waar anderen kunnen praten over het onderwerp van laptops te creëren. Als een ultrabook test tester voor een van de grote computer bedrijven, mijn werk omvat het doen van verschillende tests en benchmarks voor hun ultrabooks.

Ik schrijf graag artikelen over hoe de laptop wordt dagelijks gebruikt door mensen over de hele wereld en ik hoop anderen te helpen met mijn ervaring als een testtester. Ik denk dat iedereen moet een ultrabook eigen en dat het belangrijkste is om een laptop die zal duren voor vele jaren eigen. Ik wil mijn familie en vrienden niet achterlaten.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik graag het ontwerp van onze ultrabooks onder de loep neem. Vandaag ga ik je laten zien hoe je een side-by-side vergelijking maken op je Ultrabooks. Ik weet het, dit klinkt dom, maar het helpt echt om bewust te zijn van de verschillen tussen hen.

Deze test is ook geweldig omdat je zien hoe de verschillende componenten samenwerken. Dit maakt het makkelijker voor u om verschillen in kwaliteit tussen componenten te herkennen. Ik weet het, ik weet het, je zult deze waarschijnlijk willen overslaan. U vraagt zich waarschijnlijk af waarom ik zoveel moeite heb gestoken in dit project. Er is geen echte reden, maar dit is een belangrijke. Dit project moet worden gedaan omdat ik vind dat het heel belangrijk is dat je leert hoe je eventuele problemen in het ontwerp ter plaatse. Ik moet zeggen, ik ben niet zo goed in design.

Ik ben geboren in New York en studeerde in het buitenland in Nederland, Italië, Zwitserland en nu in Maleisië. Het is mij een genoegen om deze blog hier te hosten.

Mijn doelen voor Ultrabooks en hun specificaties is om de perfecte Ultrabook te kunnen vinden. Dit doe ik door alle beschikbare informatie over ultrabooks te bestuderen en door hun specificaties en kenmerken te analyseren. Mijn huidige ultrabook is een Lenovo ThinkPad T450s met een Core i5 processor, 4 GB RAM, een 500 GB HDD en een 15,6" 1920 × 1080 scherm. Toen ik deze laptop kocht, dacht ik dat ik een fatsoenlijke tablet met een hogere resolutie zou krijgen, zoals de Microsoft Surface Pro 4 of Google Nexus 9. Maar ik was teleurgesteld om te ontdekken dat ik niet in staat zou zijn om een tablet of smartphone te gebruiken met mijn T450s met deze processor. Mijn gedachten en indrukken over ultrabooks, hun specificaties en hun functies. Het eerste wat me opviel toen ik pakte de ThinkPad T450s was de grootte. Het is groter dan ik had verwacht.

Mijn Ebook, die heet "UltrabookTest.nl" is beschikbaar op Amazon en de rest van de wereld.

Ultrabooks zijn duur om te bouwen. In sommige gevallen is het gewoon niet praktisch om een high-end laptop te bouwen zoals een Surface Pro, maar soms is het heel logisch om er een te maken. Als u de ultrabook koopt, zorg ervoor dat het een sterke processor heeft en in staat is om een scherm met hoge resolutie aan te drijven. Als je een laptop nodig hebt met een budgetvriendelijker ontwerp, is het aan te raden om voor een UltrabookBook te gaan. Echter, het goede nieuws is dat sommige Ultrabook notebooks zijn op de weg en sommige zullen worden vrijgegeven binnen het komende jaar of twee. Ultrabooks zijn er in verschillende soorten. Het type ultrabook is afhankelijk van de grootte die u nodig hebt en waar u woont. Als u wilt gaan voor een compacte laptop met een klein scherm en goede specs, ga dan voor de UltrabookBook, die een 13,3"-scherm en een quad-core Intel Core i3 CPU heeft.